top of page

Kleinnood Praktijk

Lied-Trajecten bij verlieservaringen:

Liederen hebben van oudsher de functie van universele troost. Ze doen ons herinneren, voelen, terugdenken en verdergaan. Liederen  zijn als onze hartslag. Ze geven ons zuurstof, vertragen  wanneer nodig en  en volgen jouw eigen ritme en tempo. Ze begrenzen ook onze emoties, want ze hebben een begin en een einde.

Muziek en troost zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Liederen lijken soms (ver)dragers  van verdriet.

voor kinderen 

We maken een lied. Een lied van jou alleen.  Een lied voor iemand die je mist. Voor, of over jezelf. Jij bent de baas. Jij bepaalt hoe het klinken mag, en vooral hoe het niet mag klinken. Jij vertelt me hoe jouw lied eruitziet, ruikt, voelt en proeft. We proberen en ontdekken, altijd samen. In de muziek, in gesprek of in beeld. Na 6 sessies neem jij je eigen lied mee. Dat zal voor altijd bij jou blijven.

thumbnail_20210429_111014.jpg

voor volwassenen

Ditzelfde traject is er ook voor volwassenen.  Elkaar samen ontmoeten in de muziek is de boodschap. Via improvisatie en songwriting-technieken proberen we samen taal te geven aan jouw bijzonder verhaal.  Er kan een lied uit groeien.

KLEINNOODwebsite.jpg
KLEINNOODwebsite.jpg

Rouw-en Bouw-gesprekken

 

Tijdens deze ontmoetingen focussen we op hoe jij omgaat met verlies. Dit zijn jouw eigen bouwstenen van rouw. We kijken hoe je daarmee beter kan ‘metselen’ om met jouw verlies om te gaan. Het verdriet om wat je verloor, zal altijd een deel van jou blijven. Tegelijkertijd kunnen we samen ‘bouwen’ aan een nieuwe, andere betekenisvolle verbinding met wat je verloor.*

*alle sessies duren een uur /50€

bottom of page