top of page

Kleinnood Praktijk

Lied-Trajecten 

Liederen hebben van oudsher de functie van universele troost. Ze doen ons herinneren, voelen, terugdenken en verdergaan. Liederen  zijn als onze hartslag. Ze geven ons zuurstof, vertragen  wanneer nodig en  en volgen jouw eigen ritme en tempo. Ze begrenzen ook onze emoties, want ze hebben een begin en een einde.

Muziek en troost zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Liederen lijken soms (ver)dragers  van verdriet.

voor kinderen 

We maken een lied. Een lied van jou alleen. Voor, of over jezelf. Jij bent de baas. Jij bepaalt hoe het klinken mag, en vooral hoe het niet mag klinken. Jij vertelt me hoe jouw lied eruitziet, ruikt, voelt en proeft. We proberen en ontdekken, altijd samen. In de muziek, in gesprek of in beeld. Na een aantal sessies neem jij je eigen lied mee. Dat zal voor altijd bij jou blijven.

sessies met kinderen duren 45 minuten, 50€

thumbnail_20210429_111014.jpg

voor volwassenen

Ditzelfde traject is er ook voor volwassenen.  Elkaar samen ontmoeten in de muziek is de boodschap. Via improvisatie en songwriting-technieken proberen we samen taal te geven aan jouw bijzonder verhaal.  Er kan een lied uit groeien.

KLEINNOODwebsite.jpg
KLEINNOODwebsite.jpg

Muziektherapie -  sessies

Praten is niet voor iedereen de manier om om te gaan met lastige dingen die je tegenkomt in het leven. Voor sommigen kan het dan betekenisvol en meer helpend zijn om te doen, ervaren, voelen en beleven .Luisteren naar muziek, samenspel en improvisatie kunnen dan een manier zijn om dingen die je ervaart, op een andere en meer draaglijke manier te verteren.

*alle sessies duren een uur /60

bottom of page